Taking too long? Close loading screen.
garwolin

Certyfikaty

International Food System – międzynarodowy standard oceny zgodności produktów i procesów w odniesieniu do bezpieczeństwa i jakości żywności obowiązujący w całej Zachodniej Europie. Posiadanie przez producenta żywności powyższego standardu oznacza, że zapewnia on swoim klientom legalność, bezpieczeństwo oraz
najwyższą jakość wytwarzanych produktów.

„Jakość Tradycja” – to znak krajowego systemu jakości żywności, którego celem jest wyróżnianie produktów żywnościowych wysokiej jakości z uwzględnieniem produktów tradycyjnych. Oznaczenie daje pewność, że producent wykorzystał do ich wytworzenia surowce mające identyfikowalne pochodzenie, niezawierające komponentów GMO. Dodatkowo znak „Jakość Tradycja” przyznawany jest produktom z co najmniej 50-letnią historią wytwarzania.

„Poznaj Dobrą Żywność” – znak przyznawany wysokiej jakości produktom żywnościowym, które spełniają kryteria opracowane przez Kolegium Naukowe ds. jakości produktów żywnościowych. Oznaczenie ma pomagać konsumentowi w wyborze odpowiedniego produktu o wysokiej i stabilnej jakości.

„Produkt Polski” – znak wyróżniający na rynku produkty wyprodukowane w Polsce z polskich surowców.